West-Vlaanderens Mooiste - De Roeselaarse fietsvierdaagse

Partnerdeals

West-Vlaanderens Mooiste’ is een fietsvierdaagse met deelnemers uit Vlaanderen en Nederland. Het fietsevent wordt dit jaar (2016) reeds voor het zesde jaar op rij georganiseerd en groeit jaar na jaar. In 2015 hebben we vlot de kaap van 8000 deelnemers behaald en we hopen heimelijk om de kaap van 10.000 deelnemers te overschrijden.

 
Doelstelling en communicatie
· De doelstelling van dit fietsevenement is de mensen een gezonde en een sportieve ontspanning aan te bieden in een natuurlijke omgeving met al de typische kenmerken van de regio: stilte, natuurlijke vegetatie, ….

· In bijlage vindt u ons eventdossier met de geformuleerde doelstellingen, de bereikte doelgroepen, overzicht van de communicatiekanalen, …
Download: Communicatiedossier 2016

Kortom West-Vlaanderens Mooiste is een uniek fietsevent in Vlaanderen verspreid over meerdere dagen gericht naar sportieve-, recreatieve en amusementsfietsers. Er zijn uitgebreide bevoorradingen, iedere dag is er een nieuw bepijld parcours en we voorzien steeds een verzorgde accommodatie.

West-Vlaanderens Mooiste - fietsvierdaagse

Samenwerking
De organisatie is op zoek naar partners die ons financieel, logistiek en communicatie ondersteunen:

Omtrent een mogelijke samenwerking heeft de organisatie heel wat ideeën die mogelijks een win-win voordeel opleveren voor de partners.
In ruil voor de samenwerking kunnen wij u heel wat publicitaire en communicatieve return bieden naar gelang de samenwerking:

In bijlage vindt u onze samenwerkingspakketten, deze bevatten onder andere:

·     Vermelden van de naam en logo op het onze folder;

·     Het ophangen van publiciteitsmateriaal (vlaggen, banners, …) tijdens het evenement en op de bevoorradingslocaties;

·     Het voorzien van een commerciële ruimte tijdens het event;

·     Het plaatsen van een publiboog op de start- en aankomstplaats gedurende de 4 dagen (het plaatsen kan door ons gebeuren);

·     Het vermelden van uw logo op de website met een link naar uw eigen website;

·     het vermelden van uw logo op één van onze nieuwsbrieven;

·     Voorgestelde vormen van return zijn natuurlijk steeds bespreekbaar met de organisatie.

Download: Samenwerkingspakketten 2016

 

Contact
Indien u nog vragen heeft over het commercieel gebeuren en de organisatie van ‘Westvlaanderens Mooiste’, kunt u de organisatie contacteren op onderstaande gegevens:

Björn Leenknegt
Zuidstraat 17 – 2° verdiep
8800 Roeselare
T 051 26 23 67
G 0496 26 48 06
E bleenknegt@roeselare.be