West-Vlaanderens Mooiste - De Roeselaarse fietsvierdaagse

Partnerdeals

Op zoek naar een leuk marketing instrument om jouw bedrijfsdoelen te realiseren?

West-Vlaanderens Mooiste’ is een uniek en meerdaags fietsevent van 24 tot 27 augustus 2017. Het event biedt je heel wat mogelijkheden om je bedrijf, merk en/of product op een positieve manier in de schijnwerpers te plaatsen.

West-Vlaanderens Mooiste’ is heden op zoek naar partners (financiële -, logistieke – en/of productondersteuning) om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Het event is tevens de ideale gelegenheid om je personeelsleden, klanten, zakenrelaties en/of vrienden te verwennen met een leuk fietsarrangement. Een dag vol fietsbeleving met heel wat verwennerij doet je naar meer smaken.

Wens je partner te worden van ‘West-Vlaanderens Mooiste’ of heb je interesse in ons fietsarrangement contacteer Björn Leenknegt, Publieksmedewerker Stad Roeselare: 0496 26 48 06, bjorn.leenknegt@roeselare.be

 
Mogelijkheden tot samenwerking
Fietsarrangementen

Fietsarrangementen

West-Vlaanderens Mooiste’ is de ideale gelegenheid om uw personeelsleden, klanten, zakenrelaties en/of vrienden te verwennen met een leuk en sportief fietsarrangement.

Niets is heerlijker dan de dag te starten met een heerlijk versterkend ontbijt, aansluitend fiets je met de vrienden de afstand naar keuze en als afsluiter van de dag kun je gezellig napraten met een hapje en een drankje op ons terras.

De fietsarrangementen worden na overleg op maat uitgewerkt.
Interesse, klik hier om meer info te bekomen.

Fundraising
fundraising
Wenst u uw bedrijf in de kijker te plaatsen?
West-Vlaanderens Mooiste is het ideale event om uw bedrijf/product te promoten. De organisatie is op zoek naar partners die willen mee investeren met als doel het event verder kwalitatief uit te bouwen.

In ruil voor deze samenwerking bieden wij u een uitgebreide Return on Investment (ruime commerciële-, publicitaire- en marketing gerichte mogelijkheden) die het geïnvesteerde bedrag van u ruimschoots compenseert.

Meer info? Klik hier.

Product-of dienstenondersteuning
Wenst u de deelnemers van ‘West-Vlaanderens Mooiste’ kennis te laten maken met uw producten/of dienst?

West-Vlaanderens Mooiste’ is op zoek naar partners die het evenement logistiek (product- of dienstondersteuning) willen ondersteunen in het voordeel van de deelnemers.

In ruil voor de ondersteuning kan u genieten van een uitgebreid aanbod aan commerciële en publicitaire tools.

Interesse om uw product en/of dienst te promoten bij de deelnemers van ‘West-Vlaanderens Mooiste’? Klik hier.

Sampling

sampling

West-Vlaanderens Mooiste’ is een ideaal event om een gerichte fieldmarketing-actie te organiseren voor een bepaald merk, product en/of dienst op zaterdag 26 en/of zondag 27 augustus.

De planning gebeurt in nauw overleg met als doel de klantgerichte actie maximaal te laten aansluiten met de beoogde doelgroep om de productbekendheid te vergoten.Wens je meer info omtrent een gerichte samplingactie, klik hier.