West-Vlaanderens Mooiste - De Roeselaarse fietsvierdaagse

Kijk! Ik fiets!

Leer in slechts 3 uur fietsen op 2 wielen!

Kijk! Ik fiets!

Kan je kind al fietsen met steunwieltjes, maar weet je niet goed hoe het nu verder moet? Wil je graag zelf jouw kapoen begeleiden zodat je trots van op de eerste rij kan meekijken wat hij/zij al kan? Dan is KIJK! Ik fiets! echt iets voor jou!

Op zaterdag 22 augustus kun je van 9u00 tot 12u00 in de Expo-hallen Roeselare zelf je kind leren fietsen onder begeleiding van een ervaren monitor die voor leuke oefeningen zorgt. Ieder kind brengt zijn eigen fiets en een volwassen begeleider mee. Na de sessie krijgen alle kindjes een waar KIJK! Ik fiets!-diploma.

Elke kleuter of kind dat met steunwieltjes kan rijden of goed overweg kan met zijn loopfiets is van harte welkom. Gelieve de steunwieltjes wel op voorhand te verwijderen.
Wees er snel bij, want er zijn slechts 25 inschrijvingen mogelijk per sessie.

 
Datum: zaterdag 27 augustus
Tijdstip: 9u-12u & 13u-16u
Locatie: op de afgesloten ruimte achterin de Expo Hallen (Roeselare)
Maximum aantal deelnemers: 20 kinderen
Deelnameprijs: € 7
(inclusief koekje, drankje en Kijk! Ik fiets!-diploma voor alle deelnemers)

 
Inschrijven
Inschrijven kan via vrijetijd@roeselare.be of op het nummer 051 26 24 00.

 
Contact
vrijetijd@roeselare.be
www.facebook.com/Kijkikfiets

Kijk! Ik fiets Kijk! Ik fiets Kijk! Ik fiets